Οι διακοπές του Τζουντ Λο με την κόρη του στην Κέρκυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διακοπές του Τζουντ Λο με την κόρη του στην Κέρκυρα [εικόνες]

Φωτογραφία :apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Βρετανούς ηθοποιούς και ένας από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους άντρες του Χόλιγουντ, που κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν με κάθε του εμφάνιση.

Αυτή τη φορά ο Τζουντ Λο αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στο γυναικείο κοινό της Ελλάδας, καθώς ένας από τους σταθμούς των διακοπών του για το 2017 ήταν τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας, όπως άλλωστε συμβαίνει και με δεκάδες άλλους διάσημους αστέρες.

Στις καλοκαιρινές του διακοπές φαίνεται ότι δεν είναι μόνος, αφού συνοδεύεται από τη 16χρονη κόρη του, Αϊρις Λο, αλλά και ένα φίλο της, οι φωτογραφίες του οποίου και πρόδωσαν την παρουσία τους στον τόπο μας, αν και σίγουρα ο διάσημος ηθοποιός που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δραστηριότητες, θα επιθυμούσε να παραμείνει ινκόγκνιτο.

Δείτε τις φωτογραφίες του ηθοποιού στην Κέρκυρα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ