«Ποιoς φοβάται τον Γιώργο Καμίνη» -Τι απαντούν στις επιθέσεις κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων - iefimerida.gr

«Ποιoς φοβάται τον Γιώργο Καμίνη» -Τι απαντούν στις επιθέσεις κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιθέσεις από πολιτικά στελέχη και μερίδα του Τύπου δέχτηκε ο Γιώργος Καμίνης μετά την ανακοίνωσή του ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απέναντι στη Φώφη Γεννηματά.

Κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων απαντούν στις επιθέσεις με το παρακάτω σχόλιο:

«Η υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη ήταν αρκετή για να ασχοληθούν με τις διαδικασίες της Κεντροαριστεράς όσοι, εντός και εκτός των τειχών της, τη θεωρούσαν από βαρετή έως αδιάφορη διαδικασία. Κόμματα, εφημερίδες και "σύντροφοι" ορθώς αναγνώρισαν στο πρόσωπο του δημάρχου της Αθήνας έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο.
Ο Καμίνης είναι ο πιο πολιτικός δήμαρχος κι ας μην ήταν πολιτικό πρόσωπο όπως οι προκάτοχοί του. Όπως και ο Γιάννης Μπουτάρης κατάφεραν, μέσα στην πιο βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση, να ανατρέψουν τη μιζέρια και να δώσουν πολιτικό περιεχόμενο στη δημαρχιακή τους παρουσία. Όταν κάτι σοβαρό από τις δημοκρατικές κατακτήσεις διακυβεύθηκε, ο Καμίνης δεν δίστασε. Από το πανεπιστημιακό άσυλο και την ανομία στις πόλεις, από τη Χρυσή Αυγή μέχρι το δημοψήφισμα και την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη. Η διεθνής αναγνώριση για τον ίδιο αλλά και την Αθήνα αυξήθηκε κατακόρυφα, δίνοντας στίγμα δημοκρατίας, ιδιαίτερα μετά τη διαχείριση του προσφυγικού.
Με την έννοια αυτή, η τωρινή υποψηφιότητά του, αν και αλλάζει το σκηνικό, δεν εκπλήσσει. Είναι σαν φυσική συνέχεια, στον δικό του πολιτικό χώρο
».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καμίνης επιθέσεις Κύκλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ