Το φαγητό που απαγορεύεται να φάει η βασιλική οικογένεια όταν ταξιδεύει - iefimerida.gr

Το φαγητό που απαγορεύεται να φάει η βασιλική οικογένεια όταν ταξιδεύει

Φωτογραφία :apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί γεγονός, ότι οι συνήθειες και οι ιδιαιτερότητες των γαλαζοαίματων -συμπεριλαμβανομένης και της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας -είναι πολλές φορές ακατανόητες και υπερβολικές, τουλάχιστον στα μάτια των κοινών θνητών.

Στο παρελθόν έχουμε μάθει για παράδειγμα πως η βασίλισσα Ελισάβετ κοιμάται αποκλειστικά με μάλλινες κουβέρτες και λινά σεντόνια, πως ο Κάρολος δεν ταξιδεύει ποτέ χωρίς το λευκό δερμάτινο κάθισμα λεκάνης του, πως δεν καταναλώνουν τα γλυκίσματα που δέχονται ως δώρα, αντιθέτως αυτά καταστρέφονται ταυτόχρονα με την παραλαβή τους καθώς υπάρχει φόβος για δηλητήριο, ενώ πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι τόσο η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλεντον, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ταξιδεύουν έχοντας πάντοτε μαζί τους ένα μαύρο σύνολο, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους σε περίπτωση που πεθάνει κάποιο από τα μέλη.

Κι εκεί που περιμέναμε ότι η λίστα με τους κανόνες τους έχει ολοκληρωθεί, αποκαλύφθηκε ένα ακόμα μυστικό των Royals που έχει να κάνει και πάλι με το φαγητό και πιο συγκεκριμένα αυτό που δεν επιτρέπεται να καταναλώσουν, όταν πραγματοποιούν ταξίδια σε άλλες χώρες ή όταν γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ