Σε εξέλιξη δύο φωτιές σε Πάργα και Αγρίνιο -Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη δύο φωτιές σε Πάργα και Αγρίνιο -Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS /ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη είναι από χθες δύο πυρκαγιές παρά τις ολονύχτιες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, η πρώτη πυρκαγιά καίει από χθες το πρωί δασική έκταση σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Τσεκουρίου της Πάργας. Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, αλλά η η πυκνή βλάστηση σε συνδυασμό με τους ανέμους καθιστά το έργο των πυροσβεστών δύσκολο. Στο σημείο επιχειρούν 20 άντρες με 7 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στα Αμπέλια Αγρινίου. Και σε αυτή την περίπτωση η φωτιά καίει δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο και ένα καναντέρ.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα

Για ακόμη μία ημέρα παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, για αύριο, Τετάρτη 9 Αυγούστου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής, Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα Αρκαδία, Λακωνία) και Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος).

Σε εξέλιξη δύο φωτιές σε Πάργα και Αγρίνιο -Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά κίνδυνος Πάργα Αγρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ