Ινδία: Διευθυντής σχολείου χτυπούσε τους μαθητές με ραβδί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ινδία: Διευθυντής σχολείου χτυπούσε τους μαθητές με ραβδί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο με το οποίο αποκάλυψε την κακοποίηση που υπέστησαν μαθητές σχολείου από τον διευθυντή έδωσε στη δημοσιότητα ένας καθηγητής γυμναστικής στην Ινδία.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε σε σχολείο της πόλης Fafamau φαίνεται διευθυντής να χτυπάει βάναυσα με ραβδί τα παιδιά στα χέρια και τα δάχτυλά τους σε τέτοιο σημείο που μερικά λιποθυμούν. Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που ορισμένες φορές το ραβδί έσπαγε.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, οι γονείς που παραπονέθηκαν στις τοπικές αρχές δέχτηκαν πιέσεις από το σχολείο, την αστυνομία και τις ίδιες τις τοπικές αρχές προκειμένου να αποσύρουν τις καταγγελίες τους.

Όσον αφορά στον δάσκαλο δήλωσε ότι οι μαθητές δεχόντουσαν τακτικά χτυπήματα με το πρόσχημα ότι «θα τους ενσταλάξουν την πειθαρχία».

Τέλος, ο γυμναστής που δημοσιοποίησε το βίντεο έχασε τη δουλειά του και τώρα θα κινηθεί εναντίον των αρχών και του σχολείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία διευθυντής ραβδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ