«Παραγγελία» από μπράβους της νύχτας ήταν ο οπλισμός που βρέθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα - iefimerida.gr

«Παραγγελία» από μπράβους της νύχτας ήταν ο οπλισμός που βρέθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το οπλοστάσιο του βρέθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα ελληνοαλβανικά φαίνεται πως προορίζονταν για ομάδες μπράβων της νύχτας.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι ομάδες της νύχτας συνηθίζουν να πληρώνουν αδρά για την απόκτηση «καθαρών» όπλων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Οπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, είχαν την πληροφορία ότι τρεις Αλβανοί προχωρούν συστηματικά στην εισαγωγή όπλων από την πατρίδα τους στη χώρα μας, εκμεταλλευόμενοι ότι γνωρίζουν «απ’ έξω» τα μονοπάτια των βουνών.
Παρά την αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε προχθές το βράδυ, όπου κλιμάκιο της Ασφάλειας με διόπτρες νυκτός επιχείρησε να συλλάβει σε δύσβατη περιοχή τους «εισαγωγείς» των όπλων, οι δράστες μόλις κατάλαβαν την παγίδα εγκατέλειψαν τους σάκους με τον οπλισμό και έτρεξαν πίσω στο αλβανικό έδαφος και εξαφανίστηκαν.

Δείτε τον οπλισμό που εντόπισαν οι αστυνομικοί ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ