Αυτό το καφέ στη Μελβούρνη χρεώνει περισσότερο τους άνδρες και έχει πολύ σοβαρό λόγο - iefimerida.gr

Αυτό το καφέ στη Μελβούρνη χρεώνει περισσότερο τους άνδρες και έχει πολύ σοβαρό λόγο

Facebook /HandsomeHerBrunswick
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καφές είναι μια από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν κάνει διακρίσεις, εκτός κι αν η συζήτηση στρέφεται γύρω από τη χρέωση του και αυτό γιατί υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη, όπου οι άντρες καλούνται να βγάλουν περισσότερα χρήματα από το πορτοφόλι τους από ότι οι γυναίκες για να τον απολαύσουν.

Ο λόγος για το «Handsome Her» καφέ που βρίσκεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πρόκειται για ένα καφέ με vegan χαρακτήρα, προσφέρει δηλαδή προϊόντα τα οποία απευθύνονται πρωτίστως σε vegan, η ιδιοκτήτρια του οποίου αποφάσισε να εντάξει στη φιλοσοφία του ακόμα ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.

Η Alex O'Brien, όπως αυτή ονομάζεται, έχει ορίσει τρεις βασικούς κανόνες στη λειτουργία του, τους οποίους κάνει γνωστούς στο ευρύ κοινό μέσα από έναν πίνακα ανακοινώσεων.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το λόγο για τον οποίο η ιδιοκτήτρια χρεώνει περισσότερο τους άντρες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καφέ Αυστραλία χρέωση αντρών 18%
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ