Η απίστευτη αγγελία στην Κρήτη που θα γίνει viral -Ενοικιάζεται μόνο σε... [εικόνα] - iefimerida.gr

Η απίστευτη αγγελία στην Κρήτη που θα γίνει viral -Ενοικιάζεται μόνο σε... [εικόνα]

Πηγή: zarpanews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η έλλειψη σπιτιών στα Χανιά να είναι τέτοια που οι ιδιοκτήτες να περνούν από… οντισιόν τους υποψηφίους ενοικιαστές, όμως ο εν λόγω ιδιοκτήτης ακινήτου ξεπέρασε τον εαυτό του!

Για να διεκδικήσει κανείς το συγκεκριμένο δυάρι λοιπόν που δίνεται για ενοικίαση στην περιοχή του Ακρωτηρίου, πρέπει να είναι ή αξιωματικός ή… Πόντιος όπως βλέπετε στην αγγελία που δημοσιεύεται σήμερα στα «Χανιώτικα Νέα». Εάν δε είναι και τα δύο τότε σίγουρα έχει μεγάλες πιθανότητες να επιλεγεί

Οπως γράφει το zarpanews, φυσικά δεν αμφισβητεί κανείς το δικαίωμα των ανθρώπων να διαχειριστούν με όποιο τρόπο θέλουν την ιδιοκτησία τους και μόνο καλόπιστα δημοσιεύουμε αυτήν την αγγελία.

Όμως δυστυχώς, είναι καθημερινή διαπίστωση πλέον πως οι διάφορες προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη για τον μελλοντικό ενοικιαστή του, έχουν δημιουργήσει στην πόλη ένα ιδιότυπο είδους κοινωνικού ρατσισμού με «θύματα» όχι φυσικά τους μη αξιωματικούς και μη Πόντιους αλλά όλους εκείνους που δεν είναι «προτιμητέοι» λόγω καταγωγής, ανεργίας, κατοικιδίων, παιδιών ή ακόμα και «φάτσας» ή στυλ…

Η απίστευτη αγγελία στην Κρήτη που θα γίνει viral -Ενοικιάζεται μόνο σε...  [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: zarpanews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ