Η Κρίσι Τέιγκεν βγήκε βόλτα και «ξέχασε» να κουμπώσει το πουκάμισο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κρίσι Τέιγκεν βγήκε βόλτα και «ξέχασε» να κουμπώσει το πουκάμισο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τελειωμό οι σέξι εμφανίσεις της Κρίσι Τέιγκεν, η οποία κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να προκαλεί με την εμφάνισή της.

Το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, βρέθηκε για οικογενειακές διακοπές στην Βενετία και είπε να φορέσει κάτι τολμηρό για να βολτάρει με την κόρη της, Λούνα.

Βγάζοντας φωτογραφίες στο Instagram της, η Κρίσι Τέιγκεν ναι μεν φόρεσε μία μακριά παντελόνα και έκρυψε το πρόσωπό της με μεγάλα γυαλιά και τουρμπάνι, αλλά έβγαλε το μπούστο της στην φόρα... μιας και προτίμησε να δέσει απλά έναν κόμπο το πουκάμισο της στον αφαλό και να μην φορέσει απολύτως τίποτα από μέσα.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Aug 4, 2017 at 1:09pm PDT

Η Κρίσι βέβαια δεν πτοήθηκε από το απίστευτα αβυσσαλέο ντεκολτέ και περπάτησε γεμάτο αυτοπεποίθηση στους δρόμους της Βενετίας με την κόρη της αγκαλιά.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Aug 4, 2017 at 11:26am PDT

Σε μία φωτογραφία μάλιστα δεν δίστασε να κάτσει κάτω στην άσφαλτο και να σκύψει προς τα μπροστά, κάνοντάς έτσι σίγουρα μία από τις πιο «ριψοκίνδυνες» εμφανίσεις της.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Aug 4, 2017 at 1:11pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙ ΤEΙΓΚΕΝ μπούστο instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ