20χρονο σέξι μοντέλο απήχθη για να πουληθεί ως σκλάβα του σεξ -Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο γλίτωσε [εικόνες]

Ώρες αγωνίας έζησε στα χέρια του απαγωγέα της, που σκόπευε να τη βγάλει σε δημοπρασία στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web), η 20χρονη Κλόε Έιλινγκ.

Το σέξι μοντέλο (που έχει φιλοξενηθεί στη σελίδα 3 της βρετανικής εφημερίδας The Sun) απήχθη στο Μιλάνο, σε ένα μαγαζί κοντά στον κεντρικό σταθμό της πόλης, όπου είχε πάει για να κάνει μια φωτογράφιση, όπως της είχαν υποσχεθεί.

Ο απαγωγέας της, αφού την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, την οδήγησε σε μια αγροικία 120 χιλιόμετρα μακριά, κοντά στο Τορίνο, όπου την κρατούσε επί έξι ημέρες. Τι έσωσε την Κλόε; Το γεγονός ότι είναι μητέρα και η εγκληματική ομάδα «Black Death» που βρισκόταν πίσω από την απαγωγή έχει ως αρχή να μην μπλέκει με μητέρες, καθώς κάτι τέτοιο παραβαίνει τους κανόνες της.

«Ένα άτομο που φορούσε μαύρα γάντια ήρθε από πίσω μου, έβαλε το ένα χέρι του στον λαιμό μου και το άλλο στο στόμα μου, για να μη φωνάξω», είπε η Κλόε στην αστυνομία.

Και συνέχισε: «Ένα δεύτερο άτομο που φορούσε μαύρη κουκούλα μού έκανε ένεση στο δεξί μου χέρι. Νομίζω πως έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα, φορούσα ένα ροζ κορμάκι και τις κάλτσες που φοράω τώρα. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, με δεμένους τους καρπούς μου και τους ασταραγάλους μου, ενώ μού είχαν βάλει ταινία στο στόμα. Ήμουν μέσα σε μια τσάντα και μπορούσα να αναπνεύσω μόνο μέσω μιας μικρής τρύπας».

Ο στόχος της ομάδας ήταν να τη δημοπρατήσει στο λεγόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web) έναντι 300.000 ευρώ σε bitcoin. Δράστης της απαγωγής ήταν ο Βρετανοπολωνός Λούκας Χέρμπα, ο οποίος όταν κατάλαβε ότι η 20χρονη είναι μητέρα την επέστρεψε στο Μιλάνο, όπου την άφησε ελεύθερη, απειλώντας την όμως ότι θα τη σκοτώσει εάν αποκάλυπτε τι συνέβη. Ωστόσο, η Κλόε πήγε στην αστυνομία και ο άντρας συνελήφθη από τις ιταλικές Αρχές, που αναζητούν τουλάχιστον έναν συνεργό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ