Μια γυναίκα με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών θέλει να σου δείξει ότι δεν είσαι μόνη - iefimerida.gr

Μια γυναίκα με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών θέλει να σου δείξει ότι δεν είσαι μόνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλις Λίβινγκ είναι μια γυναίκα που ασχολείται με το χώρο του fitness και της ευεξίας και ζει με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει ολοένα και περισσότερες γυναίκες.

Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι μια ομάδα συμπτωμάτων με διάφορες διαβαθμίσεις στην εκδήλωσή τους που σχετίζονται με ωοθηκική δυσλειτουργία.

«Θέλω να μιλήσω σχετικά με το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών. Διαγνώσθηκα με αυτό τον Ιανουάριο και είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω ανοιχτά. Να μιλήσω για τους διαφορετικούς τρόπους που μπορεί κανείς να το διαχειριστεί, για τον τρόπο που εγώ προσωπικά το διαχειρίστηκα, για τις καλύτερες συμβουλές που δέχθηκα.»

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου για τις πολυκυστικές ωοθήκες στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ