Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με τις γυμνές αεροσυνοδούς σε διαφημιστικό ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν [βίντεο]

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε το αποκαλυπτικό διαφημιστικό σποτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είναι υποστηρικτές της άποψης ότι και η αρνητική προβολή, είναι και αυτή διαφήμιση, τότε οι άνθρωποι αυτής της ταξιδιωτικής εταιρείας πέτυχαν τον στόχο τους.

Σάλος έχει προκληθεί με το διαφημιστικό σποτ ταξιδιωτικής εταιρείας στο Καζακστάν, στο οποίο εμφανίζονται γυμνές αεροσυνοδοί, καλύπτοντας τα επίμαχα μόνο με το καπέλο τους.

Πολλοί κατηγορούν την Chocotravel για σεξισμό, χαρακτηρίζοντας «αηδιαστικό» και «φτηνό» το σποτάκι αυτό, σύμφωνα με το RT. Από την πλευρά του, ο διευθυντής της εταιρείας υποστήριξε στο Facebook ότι δεν ήθελαν να προσβάλουν κανέναν.

«Το βίντεο είναι τολμηρό και σοκαριστικό, αλλά δεν θέλαμε να πληγώσουμε κανέναν, μετανιώνουμε αν αυτό συνέβη. Η διαφήμιση δείχνει ακριβώς όσα μπορείτε να δείτε σε μία παραλία ή μία πισίνα», ανέφερε ακόμη και επεσήμανε ότι η εταιρεία έβγαλε το ίδιο σποτ και με άνδρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καζακστάν διαφημιστικό αεροσυνοδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ