Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο ξέγνοιαστο… τέλος το άγχος των GIGA! - iefimerida.gr

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο ξέγνοιαστο… τέλος το άγχος των GIGA!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι και ειδικά οι ημέρες των διακοπών μας, αποτελούν ίσως το πιο ξένοιαστο κομμάτι της χρονιάς. Η περίοδος, στην οποία τα όρια δεν υπάρχουν αφού η ξεκούραση με καλή παρέα, το γέλιο και οι στιγμές που μας μένουν, ξεφεύγουν από δεσμά τα οποία συνήθως βάζουν φρένο στις απολαύσεις μας.

Πλέον δεν υπάρχουν όρια στην χρήση των social media και των applications μέσω του κινητού σου τηλεφώνου.

Το video που θες να δεις με τους φίλους σου, η συνομιλία στο chat, τα stories στο instagram. Όλα γίνονται πλέον ξέγνοιαστα χάρη στο Vodafone Pass.

Τι πιο ιδανικό να μην έχεις άγχος για τα gigabyte σε όλα όσα θες να μοιραστείς με τους φίλους σου στο Messenger, στο Viber και τους followers σου στο twitter, στο instagram.

Χρησιμοποιείς ξέγνοιαστα τα social media, apps, με το Social Pass, επικοινωνείς όσο θες με το Chat Pass και βλέπεις όσα βίντεο θες με το Video Pass.

Αυτό είναι το ιδανικό και καλύτερο «πάσο» για το φετινό σου καλοκαίρι είτε είσαι πελάτης συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος. Με super καλοκαιρινή τιμή μόλις στα 4,5 ευρώ το μήνα, ξέρεις ότι κλείνοντας τις βαλίτσες για να αναχωρήσεις για τις διακοπές σου, αφήνεις πίσω σου το άγχος των gigabyte.

Περισσότερες πληροφορίες και λύση για κάθε απορία θα βρεις στο vodafone.gr/pass

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VODAFONE pass Gigabyte
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ