Ο Τραμπ βρήκε δικό του κανάλι ειδήσεων -Παρουσιάζει η νύφη του Λάρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ βρήκε δικό του κανάλι ειδήσεων -Παρουσιάζει η νύφη του Λάρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στοιχηματίζω ότι δεν έχετε ακούσει τι κατάφερε να κάνει ο πρόεδρος όλη αυτή την εβδομάδα εξαιτίας όλων αυτών των “fake news”».

Ετσι ξεκινάει η παρουσιάστρια και νύφη του Ντόναλντ Τραμπ, Λάρα Τραμπ την εκπομπή που ξεκίνησε την Κυριακή 30 Ιουλίου στην σελίδα Facebook του αμερικανού προέδρου.

Ο ίδιος ο Τραμπ διαφημίζει το «δελτίο» του και γράφει: «« Watch here for REAL news ! » [« Για να έχετε πραγματικές ειδήσεις, δείτε εδώ ! »]

Ο Τραμπ βρήκε δικό του κανάλι ειδήσεων -Παρουσιάζει η νύφη του Λάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε ένα βίντεο, λοιπόν, περίπου δύο λεπτών, η Λάρα Τραμπ αναφέρει όλα τα κατορθώματα του πεθερού της. Ο Τραμπ χάρισε ένα μέρος του μισθού του, ο Τραμπ εγκανίασε ένα νέο εργοστάσιο το Ουισκόνσιν, ο Τραμπ χαίρεται γιατί επιστρέφει η ανάπτυξη κλπ... Και όλα αυτά σε τόνο που παραπέμπει σε δελτίο ειδήσεων.

Το νέο πρόγραμμα της Λάρα Τραμπ πέρασε σχεδόν απαρατήρητο ως την ώρα που το εντόπισε το Buzzfeed. Το εν λόγω αμερικανικό σάιτ, μάλιστα, ανέφερε ότι τις λεγόμενες ειδήσεις που μετέδωσε η Λάρα Τραμπ τις είχαν ήδη προβάλλει όλα τα παραδοσιακά ΜΜΕ, τα οποία υποτίθεται ότι κρύβουν τα κατορθώματα του Τραμπ. Αλλά όμως πρόβαλαν κι άλλα: την ανικανότητα των Ρεπουμπλικανών να ακυρώσουν το Obamacare ή ακόμη το tweet του προέδρου σύμφωνα με το οποίο οι τρανσέξουαλ δεν έχουν πια δικαίωμα να υπηρετούν στον στρατό.

Η Λάρα Τραμ είναι σύζυγος του Ερικ Τραμπ και πρώην παραγωγός της εκπομπής « Inside Edition » που παιζόταν στο κανάλι CBS.

Ο Τραμπ βρήκε δικό του κανάλι ειδήσεων -Παρουσιάζει η νύφη του Λάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Τραμπ βρήκε δικό του κανάλι ειδήσεων -Παρουσιάζει η νύφη του Λάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Από την αρχή της προεδρικής του εκστρατείας αλλά κυρίως μετά την εκλογή του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κρύβει το μίσος του για τα παραδοσιακά ΜΜΕ τα οποία επικρίνουν την πολιτική του. Και δεν είναι απλά εχθρότητα, αλλά γίνεται σταδιακά και έμμονη ιδέα, αφού αυτά κυρίως βρίσκονται στο στόχαστρο των παρεμβάσεών του μέσω social media.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ ειδήσεις Λάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ