Πουλήθηκε με 222 εκατ. ευρώ ο Νεϊμάρ! - iefimerida.gr

Πουλήθηκε με 222 εκατ. ευρώ ο Νεϊμάρ!

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι οριστικό, ο Νεϊμάρ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι κατεβλήθη από τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου το ποσό της ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, δηλαδή 222εκατ. ευρώ.

«Το απόγευμα της Πέμπτης οι νομικοί εκπρόσωποι του Νεϊμάρ βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και κατέβαλαν το ποσό των 222 εκατ. ευρώ στο όνομα του πελάτη τους κάτι που σημαίνει πως το λύνεται το συμβόλαιό του. Η ομάδα θα μεταβιβάσει στην UEFA όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την παραπάνω ενέργεια, ώστε να εξετάσουν τις πειθαρχικές ευθύνες που ενδέχεται να προκύψουν από την παρούσα υπόθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα.]

Να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της Παρί, η οποία θα αποτελέσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του Βραζιλιάνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ