Ασπα Τσίνα για Nomads: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα ότι ήρθα σε επαφή με την παραγωγή του ριάλιτι - iefimerida.gr

Ασπα Τσίνα για Nomads: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα ότι ήρθα σε επαφή με την παραγωγή του ριάλιτι

Φωτογραφία: Facebook /Aσπα Τσίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Άσπας Τσίνα στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν να παίρνει μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 «Nomads».

Η πρώην παίκτρια του Fame Story με ανάρτησή της στο Twitter ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την παραγωγή του ριάλιτι, και απαίτησε να ανακληθούν τα σχετικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα έγραψε:

Σχετικά με τα ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε διάφορα sites και αναφέρονται σε δήθεν επαφές μου με την παραγωγή του ριάλιτι Nomads του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζω: Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού η οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο.
Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και όσοι τα παράγουν και τα αναπαράγουν γνωρίζουν πολύ καλά το ΨΕΥΔΟΣ τους. Κάποια δε από αυτά τα δημοσιεύματα είναι και εξυβριστικά στο βαθμό που με παρουσιάζουν συμπεριφορικά όπως με παρουσιάζουν…
Περιττό να πω ότι οι συντάκτες τους έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς προφανώς δεν διαθέτουν την παραμικρή γνώση αυτής!
Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και ελπίζω να βγουν και να ανακαλέσουν το συντομότερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασπα Τσίνα nomads
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ