Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να δει τον Εφραίμ - iefimerida.gr

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να δει τον Εφραίμ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε αργά το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος επισκέφθηκε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.

Η επίσκεψη ήταν ολιγόλεπτη και έγινε «με στόχο να εκφράσει ο κ. Ιερώνυμος ανθρωπίνως την συμπαράστασή του προς τον προφυλακισμένο ηγούμενο», σύμφωνα με τους συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως την απόφαση να επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος τον ηγούμενο του Βατοπεδίου στις φυλακές είχε λάβει, στις 12 του περασμένου Ιανουαρίου, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι «μαζί με το πλήθος των πιστών, εκφράζει την συμπάθεια απάντων των μελών» της προς τον «δοκιμαζόμενο» ηγούμενο, «εκφράζουσα άμα και την ευχή και την ελπίδα όπως σύντομα επανεξετασθεί ψυχραιμότερα το ενδεχόμενο αποφυλακίσεώς του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ