Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός -Στις 21:45 κόντρα στην Παρτιζάν - iefimerida.gr

Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός -Στις 21:45 κόντρα στην Παρτιζάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εφόδιο το 1-3 στο Βελιγράδι, αλλά χωρίς εφησυχασμό, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, Novasports 2) την Παρτιζάν με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο σήμερα το βράδυ, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Μπέσνικ Χάσι. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους Σέρβους να ελπίσουν ούτε για ένα λεπτό ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

O Χάσι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παπέ-Αμπού Σισέ που ένιωσε σφίξιμο στην τελευταία προπόνηση, αλλά και τους Αλμπέρτο Μποτία και Παναγιώτη Ταχτσίδη, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Μίλιτς, ενώ επέστρεψε και ο Ελαμπντελαουί που ήταν εκτός στο πρώτο ματς.

Ο Αλβανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά θα είναι ο Κούτρης και δεξιά ο Φιγκέιρας. Ο Ρέτσος θα είναι ο ένας εκ των δύο στο κέντρο της άμυνας και φαβορί για να τον πλαισιώσει είναι ο Ρομαό. Δεν αποκλείεται ωστόσο να προτιμηθεί ο Βούκοβιτς, για να αποκτήσει και λίγο παραπάνω ύψος η ενδεκάδα.

Οι Σιώπης και Οφόε θα είναι τα αμυντικά χαφ του Θρύλου. Αν ξεκινήσει ο Χάσι τον Βούκοβιτς, τότε ο Ρομαό θα αγωνιστεί στο κέντρο και θα μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Σιώπης. Ο Φορτούνης, που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς, θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ ο Μάριν θα παίξει αριστερά και ο Καρσελά δεξιά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται η «αποκάλυψη» του αγώνα της Σερβίας, ο Μπεν. Στην αποστολή για τον Ολυμπιακό βρίσκονται και οι Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Όσο για την Παρτιζάν, αυτή θα αγωνιστεί δίχως έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον Λεονάρντο, που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Γαλλία και συγκεκριμένα τη Μετς. Πιθανή ενδεκάδα της Παρτιζάν: Κλιάιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Βουλίσεβιτς, Κόσοβιτς, Εβέρτον, Ταουάμπα, Γιάνκοβιτς, Πάντιτς, Τζούρτζεβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παρτιζάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ