Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τους Μάριο, Τσανγκ και Βασάλο -Εκλεισε η Τσιμισκή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τους Μάριο, Τσανγκ και Βασάλο -Εκλεισε η Τσιμισκή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Τρίτη στην οδό Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη, με τον δρόμο να έχει κλείσει λόγω... Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσάνγκ ήταν και ο λόγος που προκλήθηκε τέτοια αναστάτωση, με τους 3 πρώην «Μαχητές» να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνων λειτουργίας γνωστού καταστήματος.

Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τους Μάριο, Τσανγκ και Βασάλο -Εκλεισε η Τσιμισκή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Χαμός στη Θεσσαλονίκη για τους Μάριο, Τσανγκ και Βασάλο -Εκλεισε η Τσιμισκή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Υπήρχε μάλιστα τόσο κοσμοσυρροή που οι παίχτες του Survivor μετά βίας μπόρεσαν να μπουν στο κατάστημα, ενώ σύμφωνα με το Thestival.gr έξω από το κατάστημα επικράτησε πανικός με ουρλιαχτά, σπρωξίματα και φωνές καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία με έναν από τους τρεις παίχτες.

Βέβαια πέρα από τα ουρλιαχτά και τον πανικό, προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην κυκλοφορία, καθώς λόγω του κόσμου έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Τσιμισκή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη survivors πανικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ