Δείτε ένα Audi RS6 με 750 άλογα να επιταχύνει καταιγιστικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε ένα Audi RS6 με 750 άλογα να επιταχύνει καταιγιστικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο Αudi RS6 έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο ως το πιο γρήγορο οικογενειακό αυτοκίνητο της αγοράς, ενώ στη συντήρηση αυτού του μύθου βοηθούν τόσο οι πανίσχυρες μετατροπές του όσο και τα πολλά βίντεο με κατορθώματά του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα από αυτά και δείχνει ένα RS6 με επεμβάσεις από την εταιρία PP Performance και απόδοση 750 ίππων, που δεν το διαφοροποιεί και πολύ από την έκδοση παραγωγής.

Ο οδηγός του χρησιμοποιεί μία POV κάμερα προκειμένου να μας δείξει τις επιταχύνσεις του πανίσχυρου Audi, που φτάνει σχεδόν τα 300 χλμ./ ώρα με ρυθμό καταιγιστικό, τον οποίο θα ζήλευαν και καθαρόαιμα σούπερ σπορ μοντέλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ενδιάμεσες επιταχύνσεις (ρεπρίζ) από τα 140 έως τα 240 χλμ./ώρα.

Δείτε ένα Audi RS6 με 750 άλογα να επιταχύνει καταιγιστικά [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi RS6 επιτάχυνση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ