5&1 εκπληκτικά τσιπουράδικα στην Αθήνα για όσους έχουν τον Βόλο μέσα τους - iefimerida.gr

5&1 εκπληκτικά τσιπουράδικα στην Αθήνα για όσους έχουν τον Βόλο μέσα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μεζέδες συνοδεύουν το τσίπουρο κι όχι το αντίθετο, όπως συμβαίνει με το κρασί.

Παρ΄ όλα αυτά η κουζίνα στα τσιπουράδικα- εμπνευσμένη από την ελληνική και δη την κρητική παράδοση- είναι προσεγμένη και το περιβάλλον τους παρεΐστικο, αφού η τσιπουροκατάσταση είναι συνώνυμη της καλοκαιρινής ραστώνης.

Oπότε αν είστε από τους «άτυχους» που ξέμειναν στην Αθήνα, μην ανησυχείτε: Πάρτε την παρέα σας και απολαύστε υπέροχες βραδιές σε επιλεγμένα μαγαζιά.

1) Εξωστρεφής

Σίγουρα ένα από τα πιο πολυσύχναστα και αγαπημένα στέκια των Αθηναίων. Αν δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε το κλεινόν άστυ, αυτό το καλοκαίρι είναι το πιο κατάλληλο μέρος για την μικρή σας απόδραση. Η πρασινάδα από τον λόφο του Στρέφη θα σας δροσίσει και σε συνδυασμό με τη θέα από ψηλά θα σας δώσει την αίσθηση της απόδρασης από το τσιμεντένιο τοπίο της πόλης. Άπειρα μεζεκλίκια σας περιμένουν για να τα συνοδεύσετε με κρητική ρακί υπό τους ήχους live μουσικής.

Δείτε τα 5+1 τσιπουράδικα στην Αθήνα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσιπουράδικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ