Κινηματογραφική καταδίωξη πατέρα και γιου στην Αλεξανδρούπολη - iefimerida.gr

Κινηματογραφική καταδίωξη πατέρα και γιου στην Αλεξανδρούπολη

Κινηματογραφική καταδίωξη πατέρα και γιου στην Αλεξανδρούπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας Αλεξανδρούπολης έπεσε 18χρονος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και αντίσταση, καθώς επίσης και ο 44χρονος πατέρας του, κατηγορούμενος για αντίσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της περιοχής έκαναν σήμα στο 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου να ακινητοποιήσει το όχημά του. Ο νεαρός όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανέπτυξε και ταχύτητα για να διαφύγει. Οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο όχημα, που οδηγούσε ο 18χρονος, αποβιβάστηκαν από αυτό εν κινήσει, διαφεύγοντας τη σύλληψη. Την ίδια ώρα, εξάλλου, ο 44χρονος πατέρας του νεαρού οδηγού, οδηγώντας άλλο αυτοκίνητο, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό όχημα, προκειμένου να γλυτώσει τον γιο του από τη σύλληψη. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και τα δύο οχήματα και να συλλάβουν τους οδηγούς, παρά τις αντιστάσεις του 18χρονου.

Σε έλεγχο που έγινε στην καρότσα του Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου, βρέθηκαν 23 σάκοι με μεταλλικούς συνδετήρες σιδηροδρομικών γραμμών, συνολικού βάρους χιλίων διακοσίων κιλών (1.200) περίπου, τους οποίους ο 18χρονος είχε αφαιρέσει από κοινού με τους άλλους δύο δράστες, που αναζητούνται, από αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ