Επίθεση με πυροβολισμούς και πέτρες έξω από τη Θήβα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Επίθεση με πυροβολισμούς και πέτρες έξω από τη Θήβα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Επίθεση με πυροβολισμούς και πέτρες σε οπαδούς του Παναθηναϊκού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτεταμένα επεισόδια σημειωθήκαν στις 14.15, έξω από τον καταυλισμό στο Πύρι Θηβών, ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και ομάδας νεαρών αθίγγανων οι οποίοι εκτόξευσαν πέτρες κατά του λεωφορείου που μετέφερε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, οπαδοί του ΠΑΟ που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητα, κατευθυνόμενοι προς τη Λειβαδιά για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδιακό, περνούσαν έξω από τον καταυλισμό Ρομά, όταν είδαν εκεί μία σημαία του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί κατέβηκαν και δημιούργησαν επεισόδιο με τους Ρομά, αλλά ένας από αυτούς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από σκάγια στην πλάτη, ένας από τους επιτιθέμενους.

Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Θηβών για τις πρώτες βοήθειες.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό, ενώ ο δράστης αναζητείται.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ