H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 8η κατά σειρά γενιά της ναυαρχίδας της Rolls Royce, της Phantom, παρουσιάστηκε μια δεκαπενταετία μετά την πρεμιέρα της προκατόχου της και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν το 2018.

Η βασική φόρμα του αμαξώματος διατηρήθηκε, όμως η καινούργια Phantom είναι πιο κομψή -ειδικά στο πίσω μέρος της- και διαθέτει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή μάσκα. Η οποία συνδέεται οπτικά με το παρμπρίζ.
Στα ιδιαίτερα γνωρίσματα της νέας Rolls περιλαμβάνονται και οι ζάντες των 22 ιντσών, ενώ το υπερ-πολυτελές εσωτερικό είναι απόλυτα προσαρμόσιμο στο γούστο και τις επιλογές του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Η εικόνα του παραμένει κλασική για μοντέλο της βρετανικής εταιρείας που ανήκει στον όμιλο της BMW, ενώ δεσπόζει η οθόνη των 12,3 ιντσών.

Η νέα Phantom είναι πλήρως εξοπλισμένη και από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει σύστημα νυχτερινής όρασης και ένα τεράστιο HUD υψηλής ανάλυσης. Ενδιαφέρον είναι πως έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 130 κιλά επιπλέον ηχομονωτικά υλικά, προκειμένου το εσωτερικό να είναι ακόμα πιο ήσυχο σε σχέση με την προκάτοχό της.

Ο κινητήρας είναι μεν ο παραδοσιακός V12 των 6.750 κυβικών, αλλά για την περίσταση έχει αποκτήσει 2 turbo, με αποτέλεσμα να αποδίδει 570 ίππους από τους 460 της ατμοσφαιρικής του εκδοχής. Οι επιδόσεις και η κατανάλωση βεβαίως και δεν ανακοινώνονται, ενώ καινούργιο είναι τόσο το αλουμινένιο πλαίσιο όσο και οι (πνευματικές αναρτήσεις) του κατά τη Rolls Royce κορυφαίου αντικειμένου πολυτελείας στον κόσμο.

H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 0
H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 1
H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 2
H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 3
H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 4
H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 5
H νέα Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε μετά από 15 χρόνια [βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ