Νεκρός ο Έντι Μέρφι; - iefimerida.gr

Νεκρός ο Έντι Μέρφι;

Νεκρός ο Έντι Μέρφι;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου μέσω twitter κάνει άλλη μία «ψευδής» είδηση, αυτή του θανάτου του Έντι Μέρφι. Το πρώτο tweet με την είδηση του θανάτου του γνωστού κωμικού ανέβηκε πριν από λίγο στο twitter και λόγω της αμεσότητας και διαδραστικότητας του μέσου, αναπαράχθηκε αμέσως και διαδόθηκε παγκοσμίως.

Το ίδιο άμεση όμως ήταν και η αντίδραση του Έντι Μέρφι, ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν... νεκρό από ανακοπή, να επιβεβαιώσει ότι είναι - ευτυχώς- ζωντανός και να καθησυχάσει τους ανά τον κόσμο εκατομμύρια θαυμαστές του.

Με τη μακάβρια αυτή μόδα, της διάδοσης του θανάτου μεγάλων σταρ, τη στιγμή που οι ίδιοι χαίρουν άκρας υγείας, έχουν έρθει αντιμέτωποι πολλοί άλλοι, όπως οι Bon Jovi, Cher, Charlie Sheen, Kevin Bacon, Luke Perry, Jack Black, Will Smith, Jaden Smith, Tom Green, Tiger Woods και George Cloone.

Η ευρεία διάδοση και χρήση των διαδραστικών ιστοτόπων όπως είναι το twitter και το facebook διευκολύνει το έργο όσων θέλουν να «σπάσουν πλάκα» και να προκαλέσουν αναστάτωση, διαδίδοντας ψευδείς... ειδήσεις θανάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ