Ο Σκαραμούτσι συνεχάρη τη γυναίκα του για τη γέννηση του παιδιού τους με... sms! - iefimerida.gr

Ο Σκαραμούτσι συνεχάρη τη γυναίκα του για τη γέννηση του παιδιού τους με... sms!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγος του νέου διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ ήταν έγκυος εννιά μηνών και όταν έφερε την περασμένη Δευτέρα το γιο τους στον κόσμο, ο Άντονι Σκαραμούτσι τη συνεχάρη μ’ ένα SMS.

Ο 53χρονος Σκαραμούτσι, που κατάφερε μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας από άγνωστος στο ευρύ κοινό χρηματιστής να γίνει -κυρίως λόγω της υβριστικής επίθεσης που εξαπέλυσε σε συνεργάτες του προέδρου όπως ο σύμβουλος στρατηγικής Στηβ Μπάνον και ο πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους- γνωστός σ’ ολόκληρη τη χώρα δεν έχει ακόμη κάνει δεκτό το αίτημα της γυναίκας του για το διαζύγιο και μέσω Twitter ζήτησε τις προσευχές των ακολούθων του για την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη New York Post η Ντέιντρε Μπολ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 6 Ιουλίου σε δικαστήριο της κομητείας Νάσσαου της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι μετρά τρία χρόνια γάμου και η 38χρονη Μπολ γέννησε τον πρώτο τους γιο, τον Νίκολας, στις αρχές του 2014.

Ο δεύτερος γιος τους, ο Τζέιμς, γεννήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Σκαραμούτσι συνόδευε τον Τραμπ σε συγκέντρωση προσκόπων στη Δυτική Βιρτζίνια.

«Όταν γεννήθηκε ο Τζέιμς, [ο Σκαραμούτσι] της έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε: ‘Συγχαρητήρια. Θα προσευχηθώ για το παιδί μας’», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Η γυναίκα έχει τρελαθεί. Δεν μιλιούνται τώρα. Είναι μεγάλος ο πόνος. Ο Άντονι της λέει ότι δεν είναι και τόσο έξυπνο, που τον έχει αποκλείσει από τη ζωή της.»

Ο Σκαραμούτσι συνεχάρη τη γυναίκα του για τη γέννηση του παιδιού τους με... sms! | iefimerida.gr 0

O Άντονι Σκαραμούτσι με την -εν διαστάσει πλέον - σύζυγό του, Ντέιντρε Μπολ και το ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ τον Ιούνιο του 2016

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο Σκαραμούτσι είδε για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πέντε μέρες αφότου το μωρό ήρθε στον κόσμο, στο τέλος μιας ταραχώδους πρώτης εβδομάδας στην Ουάσιγκτον, όπου είδε τον ανταγωνιστή του, Ρέινς Πρίμπους, να αποπέμπεται από τον Λευκό Οίκο.

Συνεργάτης του Σκαραμούτσι έσπευσε να τον υπερασπιστεί λέγοντας ότι το παιδί γεννήθηκε νωρίτερα του αναμενομένου.

«Συζητούσαν εκείνος, εκείνη κι οι δικηγόροι τους ότι ο Άνοντι θα πήγαινε στο μαιευτήριο, αλλά δυστυχώς ο τοκετός προέκυψε ξαφνικά», είπε ο συνεργάτης στην εφημερίδα συμπληρώνοντας: «Έχουν ειπωθεί πολλά ψέμματα.»

Η μητέρα του Σκαραμούτσι, Μαρί, που ζει κοντά στο σπίτι του ζευγαριού στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να δει το νεογέννητο εγγόνι της.

«Όχι, δεν το είδα», είπε. «Κι υπάρχει λόγος γι’ αυτό, που δεν θέλω να συζητήσω.»

Ο Σκαραμούτσι συνεχάρη τη γυναίκα του για τη γέννηση του παιδιού τους με... sms! | iefimerida.gr 1

Η είδηση του «πικρού» διαζυγίου σίγουρα είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Σκαραμούτσι, γνωστός και με το παρατσούκλι “The Mooch”, κατά την πρώτη του εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.

Ο ίδιος πάντως δεν έδειξε να το παίρνει κατάκαρδα. Τη βραδιά που ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου – διορισμός που οδήγησε σε παραίτηση τον πρώην εκπρόσωπο του Τραμπ, Σον Σπάισερ – ο Σκαραμούτσι έδινε ένα πάρτι αποφοίτησης για τον πρώτο του γιο, τον Άντονι τζούνιορ, που απέκτησε από την πρώτη γυναίκα του, τη Λάιζα σε ρεστοράν συνιδιοκτησίας του στο Μανχάταν με DJ και έναν ράπερ.

«Ρωτούσε τους πάντες γύρω του πώς τα πήγε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου», είπε ο συνιδιοκτήτης του ρεστοράν, Έιταν Σούγκερμαν.

Ο Σκαραμούτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Λονγκ Άιλαντ, όπου επισκέφθηκε την οικογένειά του.

23 χρόνια κράτησε ο πρώτος γάμος του με τη Λάιζα, που την γνώρισε σε μια εκκλησία, όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Tufts. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

«Όταν παντρεύτηκαν δεν είχαν τίποτε σε περιουσία. Μετρούσαν τα κέρματα, που είχαν μαζέψει σ’ ένα βάζο για να δουν αν είναι αρκετά για δείπνο εκείνο το βράδυ», δήλωσε ένας φίλος της Λάιζα.

«Τους άρεσε όμως αυτό, γιατί γνώριζαν ότι θα φτιάξουν μαζί τη ζωή τους. Τα πράγματα στράβωσαν όταν ο Άντονι άρχισε να αναρριχάται οικονομικά και κοινωνικά στα τέλη της δεκαετίας του 1990.»

Ένας άλλος συνιδιοκτήτης του ρεστοράν στο Μανχάταν, ο Νέλσον Μπραφ, λέει ότι είναι 20 χρόνια φίλος με τον Σκαραμούτσι, αλλά δεν γνώρισε ποτέ την πρώτη γυναίκα του, τη Λάιζα.

«Μια φορά μου είπε: ‘γνώρισες ποτέ την πρώην μου;’ . ‘Όχι, ποτέ’, του είπα κι εκείνος απάντησε: ‘Δεν θέλει να μετέχει στη νέα μου ζωή.’»

Η Λάιζα είπε στη New York Post: «Αν και χωρίσαμε το 2014, διατηρούμε μια εγκάρδια σχέση για το καλό των παιδιών μας.»

Ο Σκαραμούτσι συνεχάρη τη γυναίκα του για τη γέννηση του παιδιού τους με... sms! | iefimerida.gr 2

Το 2011 ο Σκαραμούτσι άρχισε να βγαίνει ραντεβού με την Ντέιντρε Μπολ, που είχε πιάσει δουλειά στο επενδυτικό του fund, το SkyBridge Capital στο Μανχάταν τέσσερα χρόνια νωρίτερα ως βοηθός. Τελικά παντρεύτηκαν στις 11 Ιουλίου του 2014, όταν βγήκε το διαζύγιο του Σκαραμούτσι από την πρώτη του γυναίκα.

Αλλά καθώς άρχισαν να διαφαίνονται εντονότερα οι πολιτικές του φιλοδοξίες και να προσεγγίζει το περιβάλλον του Λευκού Οίκου, το χάσμα ανάμεσα στον Σκαραμούτσι και τη Ντέιντρε μεγάλωσε.

Ένας φίλος του είπε στην εφημερίδα ότι ο Σκαραμούτσι «είχε διαφορετικούς στόχους για την καριέρα του, που δεν ευθυγραμμίζονταν με τα σχέδια της Ντέιντρε».

Ένα άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου υποστήριξε ότι ο Σκαραμούτσι δεχόταν φραστικές επιθέσεις από τη γυναίκα του, επειδή δέχθηκε να εργαστεί για τον Τραμπ, ενώ προηγουμένως τον επέκρινε δριμύτατα . «Τον κορόιδευε ότι συκοφαντούσε τον Τραμπ», είπε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ