Αγριος καβγάς on air -Ο Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ) τσακώθηκε με τον Οικονόμου, έβγαλε το μικρόφωνο και έφυγε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς on air -Ο Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ) τσακώθηκε με τον Οικονόμου, έβγαλε το μικρόφωνο και έφυγε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη για το καλοκαίρι του 2015 και τα σχέδια που εξέταζε τότε η κυβέρνηση έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στην κυβέρνηση.

Ενδεικτική ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, ο οποίος αποχώρησε από πάνελ του ΣΚΑΪ μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

Ο καβγάς και η αποχώρηση

Οικονόμου: Αν είχε εικόνα νομικών ο κ. Βέττας...
Βέττας: Δεν είμαι νομικός. Δεν θέλω να έχω.
Οικονόμου: Δεν μπορείτε να βγαίνετε τότε. Τι θα κάνουμε, κουβέντα καφενείου; Ήρθατε να πιείτε τον καφέ σας; Αντί να τον πιείτε στο χωριό σας τον καφέ, θα τον πιείτε εδώ; Αν ήξερε ο κύριος λίγα νομικά, θα ήξερε ότι η απόπειρα δικάζεται.
Βέττας: Ποια απόπειρα;
Οικονόμου: Πιείτε τον καφέ σας στο καφενείο!
Βέττας: Θα πάρει πίσω τις ειρωνείες του! Δεν μπορώ να συνεχίσω! Θα πάρει πίσω τις ειρωνικές τοποθετήσεις απέναντί μου για να συμμετέχω στην κουβέντα.
Οικονόμου: Αυτό είναι το ύφος και το ήθος, όταν στριμωχνόμαστε φεύγουμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ