Αγρότες μοίρασαν δέκα τόνους πατάτες δωρεάν στην Θεσσαλονίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρότες μοίρασαν δέκα τόνους πατάτες δωρεάν στην Θεσσαλονίκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δωρεάν πατάτες μοίρασαν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι πατατοπαραγωγοί για να καταγγείλουν ότι την ώρα που το 70% της παραγωγής πατάτας παραμένει αδιάθετο, η χώρα μας κάνει εισαγωγή από την Αίγυπτο!

Οι πατατοπαραγωγοί, κυρίως αγρότες από την Δράμα, έφτασαν νωρίς το πρωί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η 24η Agrotica, με στόχο να μοιράσουν περισσότερες από 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου στους περαστικούς .Οι αγρότες μοιράζουν 1.700 συσκευασίες των έξι κιλών στους πολίτες, ενώ με 300 εξάκιλες συσκευασίες προτίθενται να εφοδιάσουν το κοινωνικό παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Με την κίνησή τους αυτή διαμαρτύρονται για την πολύ χαμηλή τιμή, που αγοράζουν την πατάτα τους οι έμποροι, σχεδόν μισή τιμή του κόστους παραγωγής. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έσπευσαν για να προμηθευτούν τσουβάλια με πατάτες, τις οποίες μετέφεραν πεζή ή και με ποδήλατα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ