Γιατί η Αλίσα Μιλάνο βάζει αυτό το συστατικό σε όλα της τα γεύματα - iefimerida.gr

Γιατί η Αλίσα Μιλάνο βάζει αυτό το συστατικό σε όλα της τα γεύματα

Το αγαπημένο συστατικό της Αλίσα Μιλάνο/ AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάσημες σταρ εκτός από τη γυμναστική, φροντίζουν να ακολουθούν πιστά τα προγράμματα διατροφής που τους έχει προτείνει ο διατροφολόγος τους, προκειμένου να κρατούν πάντοτε καλλίγραμμη τη σιλουέτα τους.

Μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουν σίγουρα ανακαλύψει πολλά μυστικά, που τις βοηθούν να συνδυάζουν και να απολαμβάνουν τις περισσότερες από τις τροφές που επιθυμούν, αλλά και κάποια, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού τους, αλλά και στην καλή υγεία του οργανισμού.

Μια από τις σταρ που μοιράζεται αυτά τα μυστικά με τις θαυμάστριες της είναι και η Αλίσα Μιλάνο, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες».

Η ταλαντούχα ηθοποιός φαίνεται πως εκτιμά πολύ τις ευεργετικές ιδιότητες ενός βοτάνου με μοναδικό άρωμα και χαρακτηριστική αναζωογονητική φρεσκάδα και γεύση.

Το συστατικό που η Αλίσα Μιλάνο επιλέγει για όλα της τα γεύματα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλίσα Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ