Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ήμουν μεθυσμένος στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ - iefimerida.gr

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ήμουν μεθυσμένος στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Ήμουν μεθυσμένος στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεθυσμένος σε πολλές σκηνές του Χάρι Πότερ, παραδέχθηκε πώς ήταν ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, καθώς την περίοδο εκείνη το είχε ρίξει στο ποτό. Γι αυτό πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, ευθύνεται το γεγονός ότι είναι μια προσωπικότητα... εξαρτημένη και μάλιστα πολύ.

Ο νεαρός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό Heat, παραδέχτηκε πώς μια περίοδο της ζωής του έπινε αλκοόλ «κάθε βράδυ». Και μολονότι δεν έπινε αλκοόλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ,παραδέχτηκε ότι «πήγαινε μεθυσμένος στη δουλειά».«Μπορώ να δείξω πολλές σκηνές στις οποίες είμαι μεθυσμένος. Με το βλέμμα κενό», είπε χαρακτιριστικά.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι μάλιστα τόσο ειλικρινής που όχι μόνο παραδέχθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε αλλά θέλησε να μοιραστεί και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό. Συγκεκριμένα είπε πώς «έχω πολύ εξαρτημένη προσωπικότητα. Ήταν πρόβλημα. Οι άνθρωποι με τέτοια προβλήματα είναι πολύ ικανοί στο να τα κρύβουν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά έπινα πολύ, σε καθημερινή βάση... εννοώ κάθε νύχτα».

Ο Βρετανός σταρ και πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ, που έλαβε διθυραμβικές κριτικές για τις πρόσφατες εμφανίσεις του στο θέατρο, προωθεί αυτήν την περίοδο την τελευταία ταινία του που τιτλοφορείται The Woman in Black και προβάλλεται από σήμερα στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ