Διαζύγιο για την Νάντια Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο -Το παρασκήνιο του χωρισμού - iefimerida.gr

Διαζύγιο για την Νάντια Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο -Το παρασκήνιο του χωρισμού

Τίτλοι τέλους στο γάμο της Νάντιας Χαλαμανδάρη με τον πρίγκιπα Φερνάντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδοξο τέλος φαίνεται ότι έχει το παραμύθι της Ελληνίδας σταχτοπούτας Νάντιας Χαλαμανδάρη στο παλάτι της Ισπανίας...

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία παντρεύτηκε τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο με τον οποίο απέκτησε και ένα αγοράκι έζησε το όνειρό της στη βασιλική αυλή της Ισπανίας. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να τελειώνει. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα Espresso, σημειώνοντας ότι η Νάντια Χαλαμανδάρη δεν ζει πλέον με τον πρίγκιπα, ο οποίος, μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, κάτι που επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα και οι δικηγόροι του, Βασιλική και Χριστόδουλος Φίλιας.

Διαζύγιο για την Νάντια Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο -Το παρασκήνιο του χωρισμού | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την ίδια πηγή αφορμή για την απομάκρυνση του ζευγαριού και εν τέλει το χωρισμό του αποτέλεσε το γεγονός ότι η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής στην Ισπανία και η συγκατοίκησή της με τον πρίγκιπα ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε, δέκα μόλις μήνες μετά το γάμο του (σ.σ. δηλαδή τον περασμένο Οκτώβριο), να ζει ο καθένας τους στη χώρα του. «Έχουν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2016, είναι δηλαδή εννέα μήνες χωρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ κοινή ζωή. Ποτέ δεν πήγε στην Μαδρίτη η Νάντια, αν και υπήρχε συζήτηση και συμφωνία μεταξύ τους ότι θα ζήσει εκεί. Τους συνδέει πλέον η αγάπη για το γιο τους», αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους και προσθέτει: «Ο Φερνάντο επισκέπτεται συνεχώς το παιδί. Βρίσκεται στην Ελλάδα μία φορά το μήνα τουλάχιστον για 10 ημέρες. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού ο Φερνάντο. Και τις υλικές και τις ψυχικές, είναι πολύ τρυφερός πατέρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και οι δύο θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους».

Διαζύγιο για την Νάντια Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο -Το παρασκήνιο του χωρισμού | iefimerida.gr 1

Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό είχαν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν από τις αρχές του Απρίλη όπου δημοσιεύθηκε στο ισπανικό περιοδικό "Hola!" σχετικό ρεπορτάζ. Ο πρίγκιπας είχε μιλήσει στην εφημερίδα El Mundo αναφέροντας: «Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο».

Σημειώνεται ότι η Νάντια Χαλαμανδάρη παντρεύτηκε με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο τον Μάιο του 2016 στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, τον Ιούνιο υποδέχθηκαν τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους τον οποίο βάφτισαν λίγους μήνες αργότερα στην Ισπανία.

Διαζύγιο για την Νάντια Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο -Το παρασκήνιο του χωρισμού | iefimerida.gr 2
Διαζύγιο για την Νάντια Χαλαμανδάρη με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο -Το παρασκήνιο του χωρισμού | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ