Γιατί το έλαιο αυτού του φυτού είναι το νέο trend στην περιποίηση - iefimerida.gr

Γιατί το έλαιο αυτού του φυτού είναι το νέο trend στην περιποίηση

Το θαυματουργό έλαιο στην περιποίηση/ Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δεδομένο ότι το δέρμα μας είναι ένας δυναμικός οργανισμός που με το πέρασμα των χρόνων και την επιρροή των συνθηκών, αλλάζει, οι γυναίκες αναζητούμε διαρκώς νέες λύσεις για τη φροντίδα και την περιποίηση του.

Στην προσπάθεια μας αυτή, στρεφόμαστε ολοένα και περισσότερο στα φυσικά προϊόντα, τα οποία είναι εξαιρετικά δραστικά και αποτελεσματικά.

Από αυτά ξεχωρίζουν με διαφορά τα φυτικά έλαια τα οποία χάρη στα θρεπτικά τους συστατικά συμβάλλουν στη διατήρηση και τόνωση της ομορφιάς μας, ενώ παράλληλα είναι ευχάριστα κατά τη χρήση τους, μιας και έχουν απολαυστικό άρωμα και ιδιαίτερα βελούδινη υφή.

Αν μέχρι τώρα γνωρίζατε μόνο πληροφορίες σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες φυτικών ελαίων, όπως το argan oil, το tea tree oil ή το έλαιο jojoba, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε το θαυματουργό, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το έλαιο που έχει γίνει trend στην περιποίηση στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομορφιά έλαιο ΕΛΑΙΟ ΚΑΚΤΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ