«Αμούστακη» συμμορία είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα - iefimerida.gr

«Αμούστακη» συμμορία είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα

«Αμούστακη» συμμορία είχε ρημάξει σπίτια και καταστήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους τελευταίους μήνες δύο παιδιά ηλικίας 15 και 17 ετών είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας καθώς είχαν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 52 ληστείες και κλοπές.

Οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους συλλάβουν.Εναντίων των δύο ανηλίκων ΡΟΜΑ,, καθώς και σε βάρος αγνώστου αριθμού ατόμων, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, κατά το τελευταίο εξάμηνο, εισέρχονταν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και είδη οικιακής χρήσεως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ