Ο Τραμπ διόρισε τον Τζον Κέλι νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου -Απέλυσε τον Ελληνοαμερικανό Πρίμπους - iefimerida.gr

Ο Τραμπ διόρισε τον Τζον Κέλι νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου -Απέλυσε τον Ελληνοαμερικανό Πρίμπους

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον νέο Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου/Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου ο μέχρι σημερα Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κελι, οπως ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ετσι, ο Ελληνοαμερικάνος Ρέινς Πρίμπους αποχωρεί από την θέση του με απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε ότι επικρατούσε πολεμικό κλίμα στον κλειστό κύκλο των συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο νέος διευθυντής αρμόδιος για την επικοινωνία στον Λευκό Οίκο επιτέθηκε ανοιχτά κατά υψηλόβαθμων στελεχών και συνεργατών του Τραμπ.

Ο Άντονι Σκαραμούτσι επιτέθηκε κατά του (πρώην πια) Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, αλλά και του υπεύθυνου στρατηγικής του προέδρου Τραμπ Στιβ Μπάνον σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού “The New Yorker” και το οποίο βασίζεται σε μία τηλεφωνική συνέντευξη μεταξύ του Σκαραμούτσι κι ενός δημοσιογράφου του περιοδικού.

Χρησιμοποιώντας χυδαία γλώσσα ο πρώην χρηματιστής της Wall Street, που ανέλαβε διευθυντικά καθήκοντα επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο την προηγούμενη Παρασκευή, χαρακτήρισε τον Πρίμπους έναν «γαμ... παρανοϊκό σχιζοφρενή», ενώ κατηγόρησε τον Μπάνον ότι προσπαθεί να χτίσει την δική του φήμη εκμεταλλευόμενος «τη γ...η ισχύ του προέδρου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ