Δήμος Πειραιά: Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις σε 79 δρόμους - iefimerida.gr

Δήμος Πειραιά: Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις σε 79 δρόμους

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης -Φωτογραφία: Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η Προγραμματική Σύμβαση για την ανακατασκευή ασφαλτικών και λοιπών οδοστρωμάτων στο δήμο Πειραιά, συνολικής επιφάνειας 115.000 τετραγωνικών μέτρων και προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που περιλαμβάνει παρεμβάσεις 79 έργα σε δρόμους και των πέντε δημοτικών ενοτήτων του Δήμου. Θα πραγματοποιηθούν νέες ασφαλτοστρώσεις απλές και αντιολισθητικές, διαγραμμίσεις και ανακατασκευές των πεζοδρομίων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη σημασία του έργου και στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια για να συντηρήσει, να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει τις αστικές υποδομές και ειδικά το οδικό δίκτυο σ' όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

Επισήμανε, ότι τα έργα αυτά συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια, στη βελτίωση της λειτουργικότητας του συνόλου του οδικού δικτύου και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ