Kαλεσμένη σε γάμο: Τα 5 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις - iefimerida.gr

Kαλεσμένη σε γάμο: Τα 5 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Escada S/S Campaign 2013
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να κάνεις μια κομψή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση σε έναν (καλοκαιρινό) γάμο είναι πιο απλό απ’όσο φαντάζεσαι.

Αρκεί να έχεις κατά νου συγκεκριμένες παραμέτρους και κριτήρια που θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές. Και όπου «σωστές», βάλε κολακευτικές.

Ο στόχος να τραβήξεις τα βλέμματα πολλές φορές οδηγεί σε ασυγχώρητα στιλιστικά λάθη που θα μπορούσες κάλλιστα να είχες αποφύγει. Κραυγαλέες επιλογές ή λάθος συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Το ρούχο και το παπούτσι που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο τόσο στο προσωπικό σου στιλ όσο και στο «ύφος» της γαμήλιας τελετής και γινόμαστε αμέσως πιο συγκεκριμένοι: πχ. δεν νοείται να εμφανιστείς σε ψηλοτάκουνο σε γαμήλιο πάρτι που γίνεται σε παραλία ή είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό να εμφανιστείς υπερβολικά σέξι σε μια γαμήλια τελετή. Ολα με μέτρο.

Το φετινό καλοκαίρι αγαπά τις αέρινες γραμμές. Το ροζ, το κίτρινο, το κόκκινο και το λιλά. Τα κεντήματα. Τους υπερμεγέθεις φιόγκους. Την δαντέλα. Tην διαφάνεια. Τo floral. Το color-blocking, δηλαδή τον απρόσμενο συνδυασμό έντονων χρωμάτων. Τις ρίγες. Τα μάξι φορέματα.

Tα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις ως καλεσμένη σε γάμο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλεσμένη σε γάμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ