Μια μαγική στιγμή: Πρόταση γάμου σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια μαγική στιγμή: Πρόταση γάμου σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου [βίντεο]

Πρόταση γάμου σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου (Φωτογραφία: apopsilive.gr)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νατάσα Μποφίλιου τραγούδησε στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο των Βώρων γεμίζοντας τον χώρο με μελωδίες και τραγούδια με το κοινό να τραγουδά μαζί της και να ταξιδεύει.

Κάποια στιγμή την ώρα της συναυλίας, η τραγουδίστρια κάλεσε στη σκηνή ένα ζευγάρι, το οποίοι είχε κερδίσει μια υποτιθέμενη πρόσκληση. Ορκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «neakriti.gr».

Ο λογιστής Μπάμπης Σκουλάς γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του προσφέροντάς της δαχτυλίδι, με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που γίνεται. Συγκινημένη η Εφη Βασιλάκη-Δαμασκηνού είπε το «ναι», με την Νατάσα Μποφίλιο να φωνάζει: «Να μια μεγάλη αγάπη!».

Το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε και κατεβαίνοντας από τη σκηνή, φίλοι, γνωστοί, αλλά και άγνωστοι, τους σταματούσαν και τους εύχονταν τις πιο όμορφες ευχές για βίον ανθόσπαρτον, με την τραγουδίστρια να συνεχίζει τη συναυλία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ