Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες]

Φωτογραφία: Η θαλαμηγός του Ρόμαν Αμπράμοβιτς/ imerazante.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θάλασσα του Ιονίου σαλπάρει για ακόμη ένα καλοκαίρι ο Ρώσος κροίσος, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η πολυτελέστατη θαλαμηγός του Ρώσου ολιγάρχη τον... πρόδωσε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerazante το βράδυ της Τετάρτης, το σκάφος εθεάθη έξω από την Αντίσαμο ενώ στη συνέχεια πλησίασε το Αργοστόλι και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, έφθασε στη Σάμο και το αγαπημένο του Κερί.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα της θαλαμηγού αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τουρίστες και ντόπιους οι οποίοι αναγνώρισαν το σκάφος του ιδιοκτήτη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Τσέλσι, ο οποίος είναι λάτρης της χώρας μας.

Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, να σημειωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πως τόσο ο ίδιος όσο και η παρέα του δεν αποβιβάστηκαν από το σκάφος και δεν έγιναν οι ίδιοι αντιληπτοί από τον κόσμο.

Τέλος, όσον αφορά το υπερπολυτελές γιοτ του Ρώσου μεγιστάνα, αυτό είναι, ολικού μήκους 114 μ. και μέγιστου πλάτους 20 μ. ενώ κατασκευάστηκε το 2010 από Lloyd Werft της Μπρέμερχαβεν, στη Γερμανία.

Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το εξωτερικό του σχεδιάστηκε από New Cruise της Γερμανίας και το εσωτερικό του από τον Donald Starkey. Το σκάφος παραδόθηκε στο Ρώσο επιχειρηματία Ρομάν Αμπράμοβιτς στις 10 Απριλίου 2010. Διαθέτει 10 VIP καμπίνες επισκεπτών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία, μία 20 μέτρων εξωτερική πισίνα, 9 καταστρώματα και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 μίνι-υποβρύχιο και πλήρωμα των 50 ατόμων. Διαθέτει επίσης, τις μοναδικές στον κόσμο, πολλαπλών χρήσεων σωσίβιες λέμβους / λιμουζίνες με κόστος άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μία.

Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στη Ζάκυνθο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή Φωτό: imerazante

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμαν Αμπράμοβιτς Ζάκυνθος διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ