Η Τζένιφερ Ανιστον επιστρέφει στην τηλεόραση -Σε σειρά, πρώτη φορά μετά «Τα Φιλαράκια» - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Ανιστον επιστρέφει στην τηλεόραση -Σε σειρά, πρώτη φορά μετά «Τα Φιλαράκια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Ριζ Γουίδερσπουν ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα περιστρέφεται γύρω από μια πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Variety.

Ο παραγωγός του «House of Cards», Τζέι Κάρσον θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς και ο Στιβ Κλόβς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Οι δύο ηθοποιοί, Γουίδερσπουν και 'Ανιστον θα πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν στην εκτελεστική παραγωγή.

Η σειρά βασίζεται σε ιδέα του υπεύθυνου δραματικών σειρών του HBO Μάικλ Έλενμπεργκ.

Οι Τζένιφερ Άνιστον και Ριζ Γουίδερσπουν συνεργάστηκαν και στο παρελθόν τηλεοπτικά, όταν ο Γουίδερσπουν εμφανίστηκε ως γκεστ στη δημοφιλή σειρά «Friends» (Τα Φιλαράκια) ως αδερφή της (Ρέιτσελ) Τζένιφερ Άνιστον.

Η Ριζ Γουίδερσπουν εμφανίστηκε πρόσφατα στη μικρή οθόνη με το δράμα του HBO, «Big Little Lies», το οποίο απέσπασε βραβείο Emmy.

Για την Άνιστον θα είναι ο πρώτος της κανονικός τηλεοπτικός ρόλος από τότε που τελείωσε η σειρά «Friends», το 2004.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Άνιστον Ριζ Γουίδερσπουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ