Συνεχίζεται η κόντρα - Αίτηση αναστολής των έργων για το γήπεδο της ΑΕΚ καταθέτει ο Βασιλόπουλος - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κόντρα - Αίτηση αναστολής των έργων για το γήπεδο της ΑΕΚ καταθέτει ο Βασιλόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά τον αγιασμό παρουσία περίπου 10.000 φίλων της ΑΕΚ και ανήμερα της έναρξης των έργων της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο δήμαρχος της πόλης Δήμος Βασιλόπουλος ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αναστολής των έργων.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» η οποία επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του δημάρχου, η κόντρα συνεχίζεται.

Ο Βασιλόπολους φέρεται να προχωρά σε αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας και προσωρινής διακοπής των εργασιών για την «Αγια-Σοφιά», που αρχίζουν σήμερα.

Ο δήμαρχος, ο οποίος ήταν καλεσμένος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση και αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει την αίτηση αναστολής. Από την πλευρά της ΠΑΕ θεωρούν πως έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να θωρακιστεί η διαδικασία και από την στιγμή που σήμερα θα ξεκινήσουν τα έργα, να μην χρειαστεί να σταματήσουν παρά μόνο όταν θα είναι έτοιμο το γήπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ