Στο σφυρί η ματωμένη μπλούζα και η βέρα του Καντάφι - iefimerida.gr

Στο σφυρί η ματωμένη μπλούζα και η βέρα του Καντάφι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν όρια, όσοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν και καπηλεύονται τον θάνατο του πρώην Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily Mail, ένας Λίβυος, ο Αχμέντ Γουαρφαλί, σκοπεύει να πουλήσει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ την βέρα και την ματωμένη μπλούζα, που φορούσε ο πρώην ηγέτης την ημέρα του θανάτου του. Ο Γουαρφαλί δεν αποκαλύπτει πως βρέθηκαν στα χέρια του αυτά τα δύο αντικείμενα, ενώ δεν διστάζει να πει πως αν πουλούσε τα αντικείμενα στην Ευρώπη, πιθανά θα έπαιρνε ακόμα καλύτερα λεφτά, αλλά δεν μετανιώνει που θα τα πουλήσει στην αφρικανική ήπειρο.
Μάλιστα, στην αραβική ιστοσελίδα ArabsToday.net, παρουσιάζεται φωτογραφία της βέρας, στην οποία είναι χαραγμένη η ημερομηνία του γάμου του πρώην ηγέτη της Λιβύης με την δεύτερη γυναίκα του Σαφία (10 Σεπτεμβρίου 1970). Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Γουαρφαλί δεν μπορεί και δεν δικαιούται να πουλήσει αυτά τα αντικείμενα που θεωρούνται «περιουσία του λιβυκού λαού» και «τμήμα της ιστορίας του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ