Σφοδρή επίθεση Μιχελάκη σε Βενιζέλο για την τροπολογία της ρύθμισης των οφειλών - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση Μιχελάκη σε Βενιζέλο για την τροπολογία της ρύθμισης των οφειλών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για παλινωδίες που «πλήττουν το κύρος του Κοινοβουλίου και έχουν σοβαρό κόστος στην οικονομία» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, με αφορμή την τροπολογία σχετικά με τη μείωση των δόσεων για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο.

«Μόλις πρόσφατα, η Βουλή ψήφισε ρύθμιση σύμφωνα με την οποία η καταβολή των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο θα γινόταν σε 60 δόσεις, για να διευκολυνθούν οι οφειλέτες. Σήμερα, με νέα τροπολογία, ο κ. Βενιζέλος -συνεχίζοντας την προσφιλή του πρακτική της "γονατογραφίας"- απαιτεί το δραστικό "κούρεμα" των δόσεων, αγνοώντας προκλητικά την απόφαση της Βουλής», αναφέρει και προσθέτει «Ο κ. Βενιζέλος αποδεικνύει ότι, υπό το κράτος πανικού, άγεται και φέρεται. Στην περίπτωση, όμως, αυτή οι παλινωδίες του δεν εξανεμίζουν μόνο την αξιοπιστία του. Πλήττουν το κύρος του Κοινοβουλίου και έχουν σοβαρό κόστος στην Οικονομία»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ