Κως: Επιτήδειοι ζητούν τραπεζικούς λογαριασμούς από κατοίκους -Για να τους βάλουν... αποζημιώσεις για το σεισμό - iefimerida.gr

Κως: Επιτήδειοι ζητούν τραπεζικούς λογαριασμούς από κατοίκους -Για να τους βάλουν... αποζημιώσεις για το σεισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τους έφτανε η καταστρεπτική μανία του φονικού σεισμού που έπληξε την Κω, οι κάτοικοι του νησιού έχουν να κάνουν και με θρασύτατους απατεώνες.

Πολλοί κατήγγειλαν τις τελευταίες ώρες προσπάθεια εξαπάτησής τους από επιτήδειους οι οποίοι τους τηλεφωνούν, παριστάνοντας ότι είναι από τον... δήμο Κω. Και τους ζητούν προσωπικά στοιχεία άμεσες πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς δήθεν για να τους καταβληθούν οι αποζημιώσεις για τον σεισμό.

Ήδη, ο δήμαρχος, Γιώργος Κυρίτσης, ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή και τη Δικαιοσύνη για τις σχετικές καταγγελίες ενώ ο δήμος Κω εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει απόπειρα εξαπάτησης πολιτών της Κω οι οποίοι καλούνται δήθεν από το Δήμο προκειμένου να τους καταβληθούν αποζημιώσεις, με την προϋπόθεση όμως να δώσουν στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ή να ανοίξουν λογαριασμό στο Τ.Τ.

Ήδη ο Δήμαρχος Κω ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή και τη Δικαιοσύνη για τις σχετικές καταγγελίες.

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο Δήμος Κω για οτιδήποτε απαιτηθεί θα ενημερώσει με δημόσιες ανακοινώσεις.

Όποιος τους καλεί εκ μέρους δήθεν του Δήμου Κω, επιχειρεί να τους εξαπατήσει.

Πρέπει να αποφεύγουν να δίνουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ή να καταθέτουν λεφτά σε λογαριασμούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν τις αρχές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κως Σεισμός εξαπάτηση αποζημιώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ