Φτιάξε τις δικές σου χρωμοπαγίδες για το πλυντήριο -Τέλειο αποτέλεσμα με λιγότερο από ένα ευρώ - iefimerida.gr

Φτιάξε τις δικές σου χρωμοπαγίδες για το πλυντήριο -Τέλειο αποτέλεσμα με λιγότερο από ένα ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι -εκτός κι αν είστε η Martha Stewart- κάνουμε λάθη στο νοικοκυριό. Συγκεκριμένα, στο πλύσιμο των ρούχων μπορούν να γίνουν επικές αποτυχίες και μία από τις πιο συχνές είναι να ξεβάψει ένα ρούχο και να χρωματίσει όλη τη μπουγάδα.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε πάντα το χρόνο να κάνετε ένα σωστό ξεχώρισμα στα ρούχα πριν τα τοποθετήσετε μέσα στον κάδο και επιλέξετε το πρόγραμμα πλύσης. Και κάπως έτσι, καθώς, αργότερα, απλώνετε τη μπουγάδα βλέπετε τα ρούχα σας να έχουν αποκτήσει διαφορετικό χρώμα από αυτό που είχαν πριν την πλύση.

Κόκκινα, μπλε, πράσινα, πορτοκαλί ρούχα, που είναι μερικοί από τους πιο βασικούς ενόχους, αφήνουν τεράστιους λεκέδες ανά σημεία ή δίνουν στα ρούχα σας μια υπόκωφη γκριζωπή απόχρωση που τα κάνει άτονα (και μίζερα).

Η λύση για να προστατέψετε τα ρούχα σας από τέτοια ανεπανόρθωτα χρωματικά λάθη είναι οι χρωμοπαγίδες. Εννοείται πως μπορείτε να βρείτε και στο εμπόριο, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Ο λόγος που κάνατε κλικ στο άρθρο είναι για να μάθετε πως μπορείτε να φτιάξετε και μόνη σας αυτά τα θαυματουργά κομμάτια υφάσματος. Θα σας αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως.

Ο τρόπος για να φτιάξετε μόνες σας χρωμοπαγίδες εύκολα και οικονομικά στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΕΣ πλυντήριο ρούχων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ