Προς αποχώρηση ο Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό – Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χάσι

Θολό είναι το τοπίο γύρω από την παραμονή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό, μετά και από την εξαιρετική εμφάνιση του Μπεν στο Βελιγράδι.

Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο στο λιμάνι από τον Πανιώνιο δεν βρίσκεται στις πρώτες δύο επιλογές του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος φαίνεται να προτιμά τον Εμενίκε και τον Μπεν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο Ανσαριφάρντ θα έμενε εκτός αποστολής στο Βελιγράδι αν δεν προέκυπτε το ξαφνικό πρόβλημα με την αδιαθεσία του Κώστα Φορτούνη, γεγονός που δείχνει πως ο 45χρονος κόουτς δεν τον έχει στα άμεσα πλάνα του.

Από την πλευρά του ο Ανσαριφάρντ θέλει να κάνει μια γεμάτη σεζόν προκειμένου να μην χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα του Ιράν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία.

Η πώλησή του δεν είναι ένα γεγονός που προκρίνεται όμως δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός αφού και στον Ολυμπιακό δύσκολα θα έπαιρναν την απόφαση να πουλήσουν τόσο άμεσα έναν παίκτη, ο οποίος ομολογουμένως μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτό το επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ