Η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει το τρίτο της παιδί: Τριών μηνών έγκυος η παρένθετη μητέρα [εικόνες]

H Κιμ Καρντάσιαν έχει εκφράσει δημόσια εδώ και και καιρό την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί.

Ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα όμως, την κρατούσε μακριά από το όνειρο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά της και έτσι η 36χρονη σταρ μαζί με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ φέρονταν να αναζητούν παρένθετη μητέρα.

Το ζευγάρι τελικά σύμφωνα με το USWeekly βρήκε το κατάλληλο άτομο για να κυοφορήσει το μωρό τους και όπως γράφει το αμερικανικό περιοδικό η παρένθετη μητέρα είναι ήδη τριών μηνών έγκυος και η τηλεπερσόνα θα καλωσορίσει το τρίτο της παιδί μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 19, 2017 at 10:16pm PDT

Οπως αναφέρει το περιοδικό, ο ράπερ και σύζυγός τους είναι σε έμπειρα χέρια καθώς η γυναίκα που επέλεξαν, λίγο πριν τα 30 της με καταγωγή από το Σαν Ντιέγκο, έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα και έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικό βίντεο για την διαδικασία μαζί με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι που έχει ήδη μία τετράχρονη κόρη, την Νορθ, και έναν γιο 19 μηνών, τον Σεντ, θα πληρώσει την παρένθετη μητέρα 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Στην περίπτωση μάλιστα που κυοφορήσει δίδυμα, η Καρντάσιαν και ο Γουέστ θα της δώσουν 5.000 ευρώ παραπάνω για κάθε επιπλέον παιδί. Στο ποσό που θα πληρώσει το ζευγάρι για να αποκτήσει κι άλλο παιδί έρχονται να προστεθούν και τα 68.850 δολάρια που πλήρωσαν το πρακτορείο που τους βρήκε την παρένθετη μητέρα.

Πάντως Καρντάσιαν και Γουέστ ήταν, όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερα αυστηροί στους όρους που έθεσαν προκειμένου να βρουν την κατάλληλη παρένθετη μητέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και ωμών ψαριών, το κάπνισμα και τη χρήση ναρκωτικών, αλλά και τη χρήση υδρομασάζ και σάουνας και την επαφή με γάτες.

My baby girl turned 4 years old today! She's my light & my everything!!! I love you to the moon & back North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 15, 2017 at 11:33pm PDT

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 6, 2017 at 4:30pm PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ