Βήμα πρόκρισης θέλει ο Πανιώνιος - Χωρίς τους Ιρανούς του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ετοιμος για ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην Ευρώπη είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι (19:45, Novasports 2), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Το εμπόδιο της Γκόριτσα αποδείχθηκε μικρό για τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει ο Πανιώνιος, ο οποίος απόψε πέφτει σε μια ακόμη μάχη στο Europa League. Αυτή τη φορά αντίπαλός του θα είναι η ισχυρότερη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία όμως δεν τρομάζει τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου.

Το σημαντικότερο πρόβλημα του προπονητή της ομάδας αφορά την απουσία των δύο Ιρανών παικτών. Μασούντ και Χατζησαφί δεν ταξίδεψαν στο Ισραήλ ενώ δεν αποκλείεται να μην αγωνιστούν ούτε στη ρεβάνς λόγω της απαγόρευσης που ισχύει από τους κανονισμούς του Ιράν όσον αφορά αντιπάλους από το Ισραήλ.

Σε ένα πρόβλημα βέβαια που ήταν ήδη γνωστό από την ημέρα της κλήρωσης, ο Γρηγορίου είχε το περιθώριο να δουλέψει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Αυτό σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κότνικ, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου και Σαραμαντάς. Κόρμπος και Ταπόκο θα είναι στον άξονα με τους Λάμπρου και Μασούρα στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα παίξει ο Γεσίλ, με τον Σαββίδη να αναλαμβάνει τον οργανωτικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Μακάμπι Τελ Αβίβ Europa League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ