Europa League: Νίκη «εκδίκηση» ψάχνει ο ΠΑΟ κόντρα στην Γκαμπάλα - iefimerida.gr

Europa League: Νίκη «εκδίκηση» ψάχνει ο ΠΑΟ κόντρα στην Γκαμπάλα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άτυπη εκδίκηση για τον προ διετίας αποκλεισμό του στο Europa League θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γκαμπάλα (21:30, Cosmote Sport 1 HD), στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου.

Τον Αύγουστο του 2015, η Γκαμπάλα είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη και είχε αφήσει εκτός ομίλων το τριφύλλι, σε μια από τις άσχημες βραδιές της ευρωπαϊκής του ιστορίας.

Δύο χρόνια μετά και με πολλά διαφορετικά πρόσωπα, οι πράσινοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως θα επαναληφθεί μια ανάλογη κατάσταση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως από τους παίκτες του χρειάζεται το 100% των δυνατοτήτων τους και των αντοχών τους σήμερα, προκειμένου το τριφύλλι να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα και τους Μολέδο και Κολοβέτσιο στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Από εκεί και πέρα ο Ζέκα και ο Κουρμπέλης θα είναι στα χαφ, ο Λουντ αριστερά, ο Χατζηγιοβάνης ή ο Καμπέσας δεξιά και ο Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της η Γκαμπάλα έχει διατηρεί στην τεχνική της ηγεσία τον Ρόμαν Γκίγκορτσουκ, ο οποίος έχει χαρίσει στους Αζέρους δύο προκρίσεις σε ομίλους Europa League. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, δεν υπάρχουν αρκετές αλλαγές με τον σύλλογο να διατηρεί ένα βασικό κορμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Μουνουέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός γκαμπαλα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ