Μητέρα πιστεύει πως «τάιζε το παιδί της καρκίνο»! - iefimerida.gr

Μητέρα πιστεύει πως «τάιζε το παιδί της καρκίνο»!

Μητέρα πιστεύει πως «τάιζε το παιδί της καρκίνο»!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεγνωσμένη και γεμάτη τύψεις είναι μία γυναίκα στην Βρετανία, της οποίας η 5χρονη κόρη πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο, καθώς πιστεύει πως αυτή ευθύνεται για το μαρτύριο του παιδιού της επειδή όταν την θήλαζε είχε βάλει τα επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους της PIP.

Όπως η ίδια υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην SUN η Λούσυ Πέτατζινς (Lucy Petagine's), «Φοβάμαι ότι τάισα στο παιδί μου τον καρκίνο». Οι γιατροί λένε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η σύνδεση μεταξύ των εμφυτευμάτων στήθους με την ασθένεια της μικρής κόρης της.

Η Luna γεννήθηκε το 2007 και αμέσως μετά η μάνα έβαλε τα εμφυτεύματα και όπως λέει ο γιατρός της είπε ότι μπορεί να δώσει κανονικά γάλα στη μικρή της. Τώρα οι γονείς ανησυχούν για την άλλη κόρητους, την Enza, που είναι 3 ετών και την οποία επίσης θήλασε η μάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ