«Πόρτα» Τραμπ στην Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter -Τι έγραψε το μοντέλο και τον εξόργισε - iefimerida.gr

«Πόρτα» Τραμπ στην Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter -Τι έγραψε το μοντέλο και τον εξόργισε

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιεί το Twitter πολύ, πάρα πολύ. Μέσω αυτού κάνει ανακοινώσεις και ασκεί κριτική, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Μπάρακ Ομπάμα που το χρησιμοποιούσε με φειδώ.

Ως χρήστης του Twitter ο Τραμπ μπλοκάρει όποιον Αμερικανό πολίτη γράψει αρνητικό σχόλιο για εκείνον ή εκφράσει την αντίθεσή του με την πολιτική του. Μία τέτοια χρήστης είναι και η Κρίσι Τέιγκεν.

Ναι, το γνωστό μοντέλο αποκλείστηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος φαίνεται πως δεν «άντεξε» σχόλιό της. «Lol, κανένας δεν σε συμπαθεί», έγραψε η Κρίσι Τέιγκεν, απαντώντας σε tweet του Τραμπ που ανέφερε: «Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός πως οι Ρεπουμπλικανοί, ακόμη και μερικοί που βρίσκονται εκεί που είναι χάρη σε εμένα, κάνουν ελάχιστα για τον πρόεδρο τους».

Η Κρίσι Τέιγκεν έγραψε στο Twitter της πως μπλοκαρίστηκε από τον Τραμπ, υποστηρίζοντας πως «μετά από εννέα χρόνια μίσους για τον Ντόναλντ Τραμπ, το να του πω “lol κανείς δεν σε συμπαθεί” ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

«Πόρτα» Τραμπ στην Κρίσι Τέιγκεν στο Twitter -Τι έγραψε το μοντέλο και τον εξόργισε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Κρίσι Τέιγκεν Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ